FÖRETAGSPROFIL

Utmaningar som operatörer står inför idag

Att införskaffa ny trailerutrustning till sitt företag kan vara en tidskrävande och frustrerande process:

  • Stora mängder pappersarbete
  • Att välja rätt specifikation
  • Kommunikation med leverantörer
  • Ständigt föränderlig lagstiftning

Detta är några av de utmaningar som operatörer står inför idag, och allt detta sträcker sig ofta över en lång ledtid.

Att köpa ny utrustning ska inte vara ytterligare ett arbetsintensivt åtagande som ska läggas till din redan långa och hektiska dag. Din tid är värdefull och används bäst för att driva ditt företag.

Hur Kel-Berg tar itu med dina problem

På Kel-Berg har vi identifierat dessa problem i hela Europa genom att prata med operatörer inom ett otroligt brett spektrum av sektorer i Danmark, Sverige, Norge, Finland och Storbritannien.

Med hjälp av detta har vi skapat en företagsfilosofi som direkt adresserar dessa frågor. Vi strävar efter att ta bort dessa hinder från köpprocessen så att du kan fortsätta att spendera din värdefulla tid på att tjäna pengar istället för att spendera dem.

Vi anser att din erfarenhet bör leda till ett långsiktigt partnerskap som konsekvent levererar en beprövad och testad transportlösning som är skräddarsydd för ditt företags unika behov, år efter år. Beprövade produkter med personlig service. Vår erfarenhet i branschen

Vår erfarenhet inom branschen

Kel-Berg har varit en ledande leverantör av släpvagnsutrustning i Europa i över 30 år. Under denna tid har vi haft nöjet att arbeta med tiotusentals operatörer i alla former och storlekar, från enskilda förare till stora nationella och internationella åkerier.

Vår erfarenhet av en så mångsidig kundbas har gett Kel-Berg en unik och detaljerad förståelse för hela livscykeln för all vår utrustning:

Tillverkning och montering

Vi är involverade i hela tillverkningsprocessen, från stålverket till våra monteringsverkstäder, vilket gör att vi kan säkerställa att varje steg uppfyller de standarder som våra kunder förväntar sig.

Inköp, import och export

Oavsett om du köper direkt, finansierar eller leasar har vi erfarenhet av att skapa skräddarsydda finansieringspaket som passar dig och ditt företags ekonomiska situation.

Drift av utrustning

Genom att regelbundet tala med och besöka kunder har vi en tydlig bild av de utmaningar och krav som varje operatör har på varvet och på plats.

Reservdelar och reparationer

Kommersiell utrustning är bara så bra som sin back-up, och därför lagerför vi alla nödvändiga delar och komponenter som din trailer behöver om de skulle bli skadade.

Det är väldigt lite vi inte vet om våra produkter och hur de används, vilket gör att vi kan skapa skräddarsydda och personliga upplevelser för varje kund vi gör affärer med.

Men ta inte vårt ord för det. Vi uppmanar dig att titta på våra sidor på sociala medier och se de otaliga trailers som vi har levererat till våra kunder och den feedback de har gett.

Om du istället vill börja prata med oss redan idag om din nästa nya trailer, kan du antingen: