RESERVDELSAVDELNING

Se till att din kommersiella utrustning är tillförlitlig med vårt omfattande urval av reservdelar, tillgängliga på Kel-Berg Parts Shop - din enda kontaktpunkt för alla dina servicebehov för Kel-Berg släpvagnar.

Från viktiga komponenter som sidoskydd, stegar, presenningar, dörrar och gångjärn till viktiga delar som luftkuddar, stötdämpare, bromsbelägg och bromsok, har vi ett brett utbud av högkvalitativa delar.

Vårt engagemang för kvalitet sträcker sig till att köpa originalkomponenter från välkända tillverkare som SAF, Knorr, BPW och WABCO. Genom att välja oss kan du bekvämt köpa autentiska ersättningsdelar till din Kel-Berg trailer från en enda och pålitlig leverantör.

Att navigera i vår användarvänliga reservdelsbutik är en barnlek. Bläddra enkelt igenom kategorier, filtrera efter släpvagnstyp eller ange helt enkelt din släpvagns registrerings- eller chassinummer för att hitta alla relevanta komponenter för din utrustning.

Att skapa ett konto kan inte vara enklare och ger dig möjlighet att

  • Hantera din profil
  • Ändra dina preferenser för nyhetsbrev
  • Ändra ditt lösenord
  • Visa din orderhistorik
Att beställa online är tryggt och säkert. Om du hellre vill prata med någon kan du också ringa oss så hjälper vårt team dig gärna. Vänta inte med att se till att din kommersiella utrustning fungerar smidigt. Besök www.kelbergparts.dk nu och gör din beställning av reservdelar idag! Upplev problemfri service och snabb leverans för alla dina behov av släpvagnsdelar.


besök www.kelbergparts.dk

Parts