S903Y KEL-BERG 3-AXLAD LåGLASTARE / MASKINTRAILER

12 Ton BPW Axlar

Trailern är utrustad med SAF trumbromsaxlar med en kapacitet på 12 ton. Kingpintryck 24 ton, vilket gör att du kan lasta en totalvikt på 60.000 kg. Trumbromsarna minskar också reparationskostnaderna avsevärt jämfört med skivbromsar.

TRIDEC II Styrning

De tre axlarna är aktiva styraxlar, hydrauliskt styrda via fjärrkontroll, även medstyrande via king pin vilket gör att du kan svänga mycket snävare, särskilt användbart vid transport av gods när smidighet efterfrågas.

Centralsmörjning Groeneveld

Med vårt centralsmörjsystem sker smörjningen av din trailer automatiskt medan maskinerna arbetar, det vill säga när lagren, bussningarna och linjärstyrningarna är i rörelse. Som ett resultat får varje smörjpunkt den perfekta mängden smörjmedel , varken mer eller mindre. Detta förlänger livslängden på både lager, bussningar och linjärstyrningar och därmed din trailer som helhet.

Surrningspunkter

Trailer är utrustad med olika lastsäkringsalternativ så att du säkert kan fästa kedjor och spännband, oavsett form eller storlek på din last.

  • 5 par förankringspunkter 10t kantlina
  • 5 par hylsor i kantlina
  • 11 par LC 6000 daN = 6.100KG lastöglor
  • Fästen för containerlås 1 x 40” + 2 x 20”
  • 2 par förankringspunkter i kantlina 5t (svanhals)
  • 2 par hylsor i kantlina (svanhals)

 

Reservhjulshållare

Ett reservhjul är monterad på framstam/svanhals. Skulle du få punktering kan du göra en snabb växling vid sidan av vägen för att få dig att röra dig igen. Detta kommer med hjulklossar så att du säkert kan parkera trailern vid lastning och lossning på ojämn mark.

Förvaring

Trailern är utrustad med verktygslåda på svanhals

LED Belysning

Trailern har full LED-belysning, vilket säkerställer att din trailer alltid är synlig på vägen på natten. Lysdioder är också otroligt långvariga.

Avtagbara Anodiserade Lämmar

De avtagbara aluminiumlämmarna ger dig möjlighet att skapa ett slutet utrymme på svanhals för att lagra utrustning och verktyg. Du kan ta bort dessa för att ge dig ännu mer utrymme att lasta större utrustning. Dessa är anodiserade vilket innebär att de inte rostar.

Tjänstevikt

Trailern väger 17.500 kg, vilket ger dig en betydande nyttolast att arbeta med. Användningen av höghållfast stål säkerställer en stark men ändå lätt konstruktion, perfekt för de tunga krafter som utövas på dessa trailrar.