S650V KEL-BERG 3-AXLAD JUMBO 13.510 MM MED ALUMINIUM LäMMAR

9 Ton SAF Axlar

Trailern är utrustad med SAF skivbromsaxlar med en kapacitet på 9 ton. Kingpintryck 18 ton, vilket gör att du kan lasta en totalvikt på 45.000 kg

Surrningspunkter

Trailer är utrustad med olika lastsäkringsalternativ så att du säkert kan fästa kedjor och spännband, oavsett form eller storlek på din last.

  • 6 par förankringspunkter (6T) kantlina (svanhals)
  • 2 par hylsor i kantlina (svanhals)
  • 3 par hylsor i mitten (svanhals)
  • 12 par förankringspunkter 6t kantlina
  • 5 par hylsor i kantlina
  • 4 par hylsor i mitten

Avtagbara Anodiserade Lämmar

De avtagbara aluminiumlämmarna ger dig möjlighet att skapa ett slutet utrymme för att lagra utrustning. Du kan ta bort dessa för att ge dig ännu mer utrymme att lasta större utrustning. Dessa är anodiserade vilket innebär att de inte rostar.

Tjänstevikt

Trailern väger 8.960 kg, vilket ger dig en betydande nyttolast att arbeta med. Användningen av höghållfast stål säkerställer en stark men ändå lätt konstruktion, perfekt för de tunga krafter som utövas på dessa trailrar.

Förvaring

Trailern är utrustad med 5 ST verktygslådor samt strölåda 2,560mm

JOST Stödben

Trailern är utrustad med JOST stödben. Dessa är otroligt pålitliga stödben och det är därför vi monterar dem på alla våra trailers. Dessa stödben har två växlar som gör det möjligt att höja och sänka dem även när trailern är lastad.

LED Belysning

Trailern har full LED-belysning, vilket säkerställer att din trailer alltid är synlig på vägen på natten. Lysdioder är också otroligt långvariga.