S105V KEL-BERG 3-AXLAD FöRSTäRKT FLAKTRAILER MED NORGEBOOGIE

9 Ton SAF Axlar

Trailern är utrustad med SAF Skivbromsaxlar med en kapacitet på 9 ton. Kingpintryck 18 ton, vilket gör att du kan lasta en totalvikt på 45.000 kg.

3 axel medspårande.

JOST Stödben

Trailern är utrustad med JOST stödben. Dessa är otroligt pålitliga stödben och det är därför vi monterar dem på alla våra trailers. Dessa stödben har två växlar som gör det möjligt att höja och sänka dem även när trailern är lastad.

LED Belysning

Trailern har full LED-belysning, vilket säkerställer att din trailer alltid är synlig på vägen på natten. Lysdioder är också otroligt långvariga.

Galvaniserade Containerlås

Trailern levereras med galvaniserade containerlås. Detta gör att du säkert kan lasta containers av olika storlekar och förhindrar att låsen förgås på grund av långvarig exponering för långvariga väderförhållanden.

2 x 20 – 1 x 40 – 1 x 20”container LAXO containerlås

Surrningspunkter

Trailer är utrustad med olika lastsäkringsalternativ så att du säkert kan fästa kedjor och spännband, oavsett form eller storlek på din last.

  • 8 par förankringspunter (5T) kantlina
  • 6 par Laxo hylsor i kantlina
  • 6 par Laxo hylsor i mitten
  • 12 st käppstockar + magasin

Tjänstevikt

Trailern väger 8.200 kg, vilket ger dig en betydande nyttolast att arbeta med. Användningen av höghållfast stål säkerställer en stark men ändå lätt konstruktion, perfekt för de tunga krafter som utövas på dessa trailrar.

Förvaring

Trailern är utrustad med rostfria verktygslådor samt strölåda 2,560mm.