S500H KEL-BERG 3-AXLAD JUMBO TROMBON TRAILER 13.450 MM

10 Ton SAF Axlar

Trailern är utrustad med SAF trumbromsaxlar med en kapacitet på 10 ton. Kingpintryck 18 ton, vilket gör att du kan lasta en totalvikt på 48.000 kg.

Trombon

Trailern är utrustad med 6.000 mm trombon som gör att du kan lasta ett mer varierat gods där längden spelar stor roll.

Surrningspunkter

Trailern är utrustad med olika lastsäkringsalternativ så att du säkert kan fästa kedjor och spännband, oavsett form eller storlek på din last.

  • 5 par förankringspunkter (10t) kantlina (svanhals)
  • 2 par Laxo hylsor i kantlina (svanhals)
  • 9 par förankringspunkter (10t) kantlina
  • 8 par Laxo hylsor i kantlina
  • Fästen för containerlås 1x40” + 2x20”

Avtagbara Anodiserade Lämmar

De avtagbara aluminiumlämmarna ger dig möjlighet att skapa ett slutet utrymme för att lagra utrustning. Du kan ta bort dessa för att ge dig ännu mer utrymme att lasta större utrustning. Dessa är anodiserade vilket innebär att de inte rostar.

Trailern är utrustad med 2 st lämmar på högbord.

Tjänstevikt

Trailern väger 10.000 kg, vilket ger dig en betydande nyttolast att arbeta med. Användningen av höghållfast stål säkerställer en stark men ändå lätt konstruktion, perfekt för de tunga krafter som utövas på dessa trailrar.

Förvaring

Trailern är utrustad med 1 ST kombilåda för strö och ramper

LED Belysning

Trailern har full LED-belysning, vilket säkerställer att din trailer alltid är synlig på vägen på natten. Lysdioder är också otroligt långvariga.

JOST Stödben

Trailern är utrustad med JOST stödben. Dessa är otroligt pålitliga stödben och det är därför vi monterar dem på alla våra trailers. Dessa stödben har två växlar som gör det möjligt att höja och sänka dem även när trailern är lastad.