S600H KEL-BERG 4-AXLAD JUMBO SPECIALTRAILER 18.400 MM

Vill du utöka din transportverksamhet och transportera jobb med absolut förtroende? Vi presenterar Kel-Bergs 4-axliga jumbotrailer med flak, konstruerad för att hantera de tuffaste transportuppgifterna. Tillverkad av kraftigt stål levererar denna trailer med flak fantastiska resultat när det gäller styrka, manövrerbarhet och säkerhet. Från VSE-styraxlarna till de många lastsäkringsfunktionerna - varje aspekt av denna släpvagn är utformad för att utmärka sig.

Lastsäker och redo: Mångsidiga förankringspunkter och LAXO-hylsor

Transport av kommersiell utrustning kräver säker och flexibel fastsättning. Vår 4-axliga flakvagn har 13 par förankringspunkter på flakets nedre kantlinje, 12 par LAXO-hylsor och containerlåsfästen som ger dig flexibilitet för olika lastkonfigurationer. De 4 medföljande stegen säkerställer att föraren alltid kan komma in i flaket på ett säkert sätt.

Effektiv och lättmanövrerad: Luftfjädring och VSE-styrning

Kel-Bergs 4-axliga jumbo-specialsläpvagn med flatbädd är utrustad med VSE-styrningsteknik på axel 3 och 4, fjärrstyrd för exakt och tillgänglig manövrerbarhet. Luftfjädringen med en nivåventil ger en manöverlängd på 200 mm, vilket säkerställer smidig körning och exakt lastjustering (-70/+130 mm). Med SAF-axlar med trumbromsar, ABS och EBS äventyras aldrig säkerheten.

Synlighet och säkerhet: Avancerad belysning och reflekterande egenskaper

Säkerheten är av största vikt, särskilt när man transporterar tunga maskiner i de olika terräng- och väderförhållandena på Sveriges vägar. Denna flakvagn från Kel-Berg har LED-lampor av diodtyp, LED-bakljus med flera kammare och bakre backningsljus för utmärkt sikt. Reflekterande skyltar (ECE70) baktill och reflekterande konturmarkeringar på sidorna och baktill (ECE104) förbättrar synligheten och gör det lättare för andra bilister att upptäcka ditt släp, särskilt under de långa och mörka skandinaviska vintrarna.


Byggd för långa transporter: Robust konstruktion och korrosionsbeständig färg

För att din investering ska se bra ut även efter många års tuff användning är det viktigt att du behåller ett professionellt utseende. Släpvagnen är lackerad med RAL-kompatibel färg, t.ex. blå, svart eller röd, vilket ger ett utmärkt skydd mot korrosion. Detta, och den robusta nedre flakstrukturen med extra kraftiga tvärbalkar, U-profiler och bockade stålplåtskanter, säkerställer att din trailer förblir redo för användning både på ytan och i dess kärna.


Kontakta oss nu för att få veta mer om hur vår släpvagn kan förändra din transportverksamhet och bli din ultimata partner på vägen. Låt oss tillsammans bana väg för en effektivare och mer framgångsrik framtid! Kontakta oss idag för att säkra din möjlighet.