S106H NY KEL-BERG 4-AXLAD FöRSTäRKT FLAKTRAILER 17.038 MM

9 Ton SAF Axlar

Trailern är utrustad med BPW trumbromsaxlar med en kapacitet på 9 ton. Kingpintryck 18 ton, vilket gör att du kan lasta en totalvikt på 54.000 kg. Trumbromsarna minskar också reparationskostnaderna avsevärt jämfört med skivbromsar.

VSE Styrning

De bakre två axlarna är aktiva styraxlar, hydrauliskt styrda via fjärrkontroll, även medstyrande via king pin vilket gör att du kan svänga mycket snävare, särskilt användbart vid transport av gods när smidighet efterfrågas

LED Belysning

Trailern har full LED-belysning, vilket säkerställer att din trailer alltid är synlig på vägen på natten. Lysdioder är också otroligt långvariga.

JOST Stödben

Trailern är utrustad med JOST stödben. Dessa är otroligt pålitliga stödben och det är därför vi monterar dem på alla våra trailers. Dessa stödben har två växlar som gör det möjligt att höja och sänka dem även när trailern är lastad.

Galvaniserade Containerlås

Trailern levereras med galvaniserade containerlås. Detta gör att du säkert kan lasta containers av olika storlekar och förhindrar att låsen förgås på grund av långvarig exponering för långvariga väderförhållanden.

Avtagbara Anodiserade Lämmar

De avtagbara aluminiumlämmarna ger dig möjlighet att skapa ett slutet utrymme på främre däck för att lagra utrustning och verktyg. Du kan ta bort dessa för att ge dig ännu mer utrymme att lasta större utrustning. Dessa är anodiserade vilket innebär att de inte rostar.

Reservhjulshållare

En reservhjulshållare, är monterad under flaket. Skulle du få punktering kan du göra en snabb växling vid sidan av vägen för att få dig att röra dig igen. Detta kommer med hjulklossar så att du säkert kan parkera trailern vid lastning och lossning på ojämn mark.

Surrningspunkter

Trailer är utrustad med olika lastsäkringsalternativ så att du säkert kan fästa kedjor och spännband, oavsett form eller storlek på din last.

  • 16 par förankringspunter (5T) kantlina
  • 12 par Laxo hylsor i kantlina
  • 12 par Laxo hylsor i mitten

Tjänstevikt

Trailern väger 12.000 kg, vilket ger dig en betydande nyttolast att arbeta med. Användningen av höghållfast stål säkerställer en stark men ändå lätt konstruktion, perfekt för de tunga krafter som utövas på dessa trailrar.

Förvaring

Trailern är utrustad med verktygslådor samt strölåda 2,560mm